Wales – anslutningsresa

I samband med bokning av vandringspaket meddelar du oss vilka flyg och destinationer du planerar att ta så lägger vi in dem i din resplan och kompletterar med lämpliga anslutningsresor.Vill du ha hjälp med att boka resan till och från Wales hjälper vi på Vandra till med att boka flyg. Vi hjälper även till med att boka eventuella extra hotell övernattningar om du önskar det.

Flyg

De mest frekventerade flygplatserna i Wales och England är London Heathrow, London Gatwick, Manchester, Cardiff och Bristol. Från Skandinavien till England och Waleskan du flyga med flera bolag, här följer några tips.

Ryanair
Stockholm Skavsta – London Stansted
Göteborg Säve – London Stansted

SAS
Köpenhamn – London Heathrow
Köpenhamn – Manchester
Stockholm – Manchester
Stockholm – London Heathrow

Norwegian
Stockholm Arlanda – London Gatwick
Köpenhamn Kastrup – London Gatwick

Tåg och buss

Möjligheten att resa med tåg eller buss till turernas start platser hittar du på följande länkar.

National Express
Citylink
Rail Europe – snabbtåg Europa
DB – tågtider i hela Europa

Buss

Vi bokar bussbiljetter enligt dina önskemål. Kontakta oss för information och pris. Notera dock att kortare sträckor med lokalbussar inte går att förköpa.

Tåg

Vi bokar Britrail Euro GB Flexi Pass, kontakta oss för pris.

Britrail Euro GB Flexi Pass är ett resekort för tåg och du bestämmer hur många resdagar du vill ha inkluderade inom en månadsperiod. Britrail Euro GB Flexi Passet är en färdbiljett, platsbiljetter ingår inte. Du kan köpa passen via oss eller direkt via Visit Britain Shop, vilka ger de lägsta dagspriset (OBS! Viktigt att du då klickar i Flexi under biljettyp). Passet gäller för tågresor i England, Skottland och Wales och du får använda dina resdagar hur du vill inom ramen av en månad från det att du aktiverat respasset.

Kollektivtrafik Storbritannien

Traveline – tåg-, buss- och båttider i Storbritannien

Övrigt

Olika möjligheter att resa mellan två orter.

Red Planet Travel (flyg-, tåg-, buss- och båttider i Europa)