Vintervandra

Byt ut kyla och vintermörker mot härliga vandringar i behaglig temperatur!

Sugen på att vandra i vinter? Då menar vi i första hand inte att vandra med tjocka kläder eller snöskor utan att möta vintern på varmare breddgrader. Du byter ut kylan mot värme, mörkret mot ljusa dagar och sol. I de sydligaste delarna av Europa kombinerar du behaglig temperatur med vackra vandringar på leder som under vintern erbjuder generöst med utrymme. En vandring på vintern är rofylld, lagom varm och ger dig ny energi.

Nedan hittar du de resmål som vi kan rekommendera under vintermånaderna, december till mars. Har du några frågor eller vill diskutera vilket som passar just dig bäst, är du självklart välkommen att höra av dig.

Spanien - Cabo de Gata

I Andalusiens sydöstra hörn hittar du naturparken Cabo de Gata-Níjar. Cabo de Gata bjuder på en vandring genom såväl kargt och torrt inlandslandskap som längs det glittrande Medelhavet.

Spanien - Sierra Nevada

Vandra på natursköna vandringsstigar längs den södra delen av Spaniens högsta bergskedja, Sierra Nevada. Här kommer du att kunna andas den uppfriskande, rena och klara bergsluften.

Spanien - Kanarieöarna

Upptäck de vackra och genuina delarna av Kanarieöarna. Välj en vandringsresa hit.

Portugal - Madeira

För den som söker en varierande och fascinerande vandring är en vandringsresa till Madeira det perfekta alternativet. Året om.

Portugal - Rota Vicentina

I sydvästra Portugal hittar du vandringsleden Rota Vicentina som går längs Alentejo- och Algarvekusten.