Kust

Vyer, vindar och vatten följer dig på vandringen

Italien - Amalfikusten & Capri

Att vandra längs Amalfikusten & Capri är en sann njutning! Citronträd, mimosa och rosenlundar.

Spanien - Cabo de Gata

I Andalusiens sydöstra hörn hittar du naturparken Cabo de Gata-Níjar. Cabo de Gata bjuder på en vandring genom såväl kargt och torrt inlandslandskap som längs det glittrande Medelhavet.

Skottland - Arran Coastal Way

En vandringsresa längs Arran Coastal Way är en tur runt ön Arran på den skotska Ostkusten. Du färdas i ett varierat landskap.

Portugal - Atlantic Coastal Route

Att vandra längs Atlantkusten i norra Portugal är en oförglömlig upplevelse. Allra närmast kusten sträcker sig Atlantic Coast Route.

Sverige - Bjäre och Kullahalvön

Upplev Skånska Bjärehalvön och Kullahalvön till fots och du får uppleva mycket vackert.

Sverige - Bjärehalvön

Båstad, med sin vackra småbåtshamn och sköna natur, är utgångspunkten för din vandring på Bjärehalvön i Skåne.

Danmark - Bornholm runt

En vandringsresa till Bornholm är lagom ansträngande, bjuder på danskt gemyt och vackra vyer över havet. Vandringen går längs Kyststien som, vilket namnet antyder, följer kusten hela vägen runt ön.

Spanien - Camiños dos Faros

Vandra längs Camiño dos Faros och få en otroligt variationsrik upplevelse utmed Costa da Morte, ”dödens kust”. Leder sträcker sig från Malpica i norr till Fisterra i söder, en vandring på totalt 200 km.

Spanien - Costa Brava

Din vandringsresa till Costa Brava, ”den vilda kusten”, bjuder på variationsrik vandring både längs kusten och lite längre inåt land.

Irland - Dingle Way

Halvön Dingle blev 2006 utnämnd till ”världens vackraste plats” av National Geographic. Need we say more?

Skottland - Fife Coastal Path

Fife Coastal Path är en kustvandring längs Skottlands sydöstra kust som tar dig genom vilda och spektakulära landskap.

Frankrike - Från Alperna till Franska Rivieran

Älskar du såväl stillheten på landsbygden som folklivet i staden? Välja då något av våra vandringspaket från Alperna till Franska Rivieran.

Sverige - Höga Kusten

Höga Kusten i Ångermanland är helt unikt! Inte på någon annan plats i världen har landhöjningen efter en period med inlandsis varit så stor som här.

Skottland - Isle of Skye

Upptäck den förtjusande ön Skye! Här möter du vandrare från hela världen som alla vill njuta av ett paradis för vandrare i Skottland.

Spanien - Kanarieöarna

Upptäck de vackra och genuina delarna av Kanarieöarna. Välj en vandringsresa hit.

Frankrike - Korsika

Upptäck de vackra och genuina delarna av Kanarieöarna. Välj en vandringsresa hit.

Sverige - Kullaleden

Kullaleden, en vandringsled i Skåne som bjuder på lite av allt. Sandstränder, klappersten, ängar, vackra skogar, naturreservat, små mysiga fiskebyar och fantastiska vyer ut över Öresund och Danmark.

Italien - Kustvandring i Apulien

Kustvandringen i Apulien är så härlig. Magiska vyer, fantastiska bad, okända byar som väntar på att upptäckas och oförstörd natur.

Portugal - Madeira

För den som söker en varierande och fascinerande vandring är en vandringsresa till Madeira det perfekta alternativet. Året om.

Spanien - Mallorca

Visst tänker du på sol- och bad när Mallorca kommer på tal. Faktum är att Mallorca har mycket mer att erbjuda för en vandrare.

Danmark - Molsruten

Molsruten är en del av den europeiska långdistansleden E1 som går från Nordkap till Italien. Sträckan mellan Aarhus och Ebeltoft bjuder på lättare vandring och går mestadels längs kusten.

Sverige - Öland, Mörbylångaleden

Stenmurar, blomsterängar, fågelliv, dofter, betesmarker, porlande små bäckar och stillhet är bara en bråkdel av vad Stora alvaret bjuder på. Mångfalden på alvaret är stor och imponerande.

Sverige - Österlenleden

Upptäck vackra Österlen under en vandring längs Österlenleden! Med utgångspunkt från Ystad vandrar du längs kusten upp till Kivik där leden sedan går inåt land till Alunbruket.

Wales - Pembrokeshire Coast Path

Pembrokeshire Coast Path är en 298 km lång led som följer den vilda och svårtillgängliga Walesiska kusten.

Italien - Portofino & Cinque Terre

Vandringen Portofino & Cinque Terre låter dig provsmaka vad hela Italien har att erbjuda.

Sverige - Prins Bertils stig

Vill du komma bort från vardagen några dagar, kombinera stadsliv med kustnära vandring och bo på bra hotell mycket atmosfär? Rätt svar: Halmstad i Halland.

Portugal - Rota Vicentina

I sydvästra Portugal hittar du vandringsleden Rota Vicentina som går längs Alentejo- och Algarvekusten.

Tyskland - Rügen

Rügen är Tysklands största ö och här finns även en av Tysklands mest populära badorter. Naturen bjuder dig på kustnära vandring där du passerar kritvita kalkklippor.

Norge - S:t Olavsleden

S:t Olavsleden är världens nordligaste pilgrimsled. Leden sträcker sig från Östersjön till Atlanten, från Selånger i Sverige till Trondheim i Norge.

England - South West Coast Path

Kustvandringen längs den engelska halvön som skjuter ut åt sydväst bjuder på ständig omväxling. Kontakten med havet och de snabba väderskiftningarna skapar underbara vyer och ljusförhållanden.