Inland

Vandra i inlandet bortom bergens höjder eller kustens vindar

Andalusien - Sierra de Grazalema

Sierra de Grazalema – en orörd diamant i den spanska provinsen Cadíz. Ett kuperat landskap med kalkstensberg, dalar, medelhavsvegetation och vitkalkade byar.

Andalusien - Sierra Nevada

Vandra på natursköna vandringsstigar längs den södra delen av Spaniens högsta bergskedja, Sierra Nevada. Här kommer du att kunna andas den uppfriskande, rena och klara bergsluften.

Italien - Barbaresco al Barolo

Är du mat- och vinälskare? Då bör du vandra leden Barbaresco al Barolo. Pronto!

Sverige - Bjäre- & Kullahalvön

En vandring på Skånska Bjärehalvön och Kullahalvön låter dig uppleva mycket vackert.

Irland - Connemara & Western Way

Vandra i Connemara längs Western Way och ta chansen att upptäcka undangömda och avlägsna platser på Irland!

England - Cotswold Way

Cotswold Way går i hjärtat av England, på bekvämt avstånd från London i landskapet Cotswold. Vandringen är själva sinnebilden av England. Du njuter i fulla drag av omgivningarna medan du stillsamt tar dig framåt.

England - Dales Way

En vandring längs Dales Way i England tar dig från det sträva och storslagna Yorkshire till praktfulla och magiska Lake District. Med utgångspunkt i Ilkley går leden till stor del längs flodnära stigar och vägar.

Frankrike - Det bästa av Provence

Vill du uppleva det bästa av Provence? Då rekommenderar vi något av våra program som går till Luberonbergen, i hjärtat av Provence.

Portugal - Dourodalen

En vandring i världsarvsklassade Dourodalen i norra Portugal bjuder på en svårslagen kombination av vackra vyer och goda viner.

Frankrike - Från Alperna till Franska Rivieran

Älskar du såväl stillheten på landsbygden som folklivet i staden? Välja då något av våra vandringspaket från Alperna till Franska Rivieran.

Skottland - Great Glen Way

Great Glen Way är en underbar vandring genom dalgångar, vackra skogar och längs kanaler som stillsamt flyter fram.

England - Hadrians Wall Path

Historien är ständigt närvarande när du vandrar längs Hadrians Wall Path. Du följer gränsen mellan England och Skottland, från kust till kust om du vandrar hela leden.

Sverige - Hallandsleden

Hela härliga Hallandsleden är en totalt 453 km lång och sträcker genom det vackra Halländska inlandet. Förvånansvärt varierat med bokskog, hagar och små sjöar.

Sverige - Höga Kusten

Höga Kusten i Ångermanland är helt unikt! Inte på någon annan plats i världen har landhöjningen efter en period med inlandsis varit så stor som här.

Sverige - Hovdalaleden

Med Skånska Hässleholm som utgångspunkt kan du vandra längs Hovdalaleden i en cirkel runt Finjasjön.

Tyskland - I kung Ludvigs fotspår

Kung Ludwigs väg startar vid idylliska Starnbergsjön och går i ett kuperat alplandskap söderut till Allgäuregionen i Bayern.

Bulgarien - I Orfeus fotspår

Vandringen I Orfeus fotspår tar dig på en minnesvärd vandring genom den sydligaste delen av Bulgarien. För många ett okänt område och därför spännande att upptäcka.

Skottland - Isle of Skye

Upptäck den förtjusande ön Skye! Här möter du vandrare från hela världen som alla vill njuta av ett paradis för vandrare i Skottland.

Spanien - Kanarieöarna

Upptäck de vackra och genuina delarna av Kanarieöarna. Välj en vandringsresa hit.

Tyskland - Köningsee till Chiemsee

Under turen från Königsee till Chiemsee vandrar du i Chiemgaueralperna. Bergen är idealiska för vandring med mjuka kuperade former och grannskapet med Tyrolen, Salzburg och Bayern.

Frankrike - Korsika

Korsika är kontrasternas ö. Här möts du av höga berg med toppar på upp till 2 700 meter över havet, små charmiga byar som liksom hänger på bergssidorna, långa vita sandstränder och undangömda vikar.

England - Lake District Trail

Upplev ”den härligaste platsen som finns”! Lita på William Wordsworth ord och vandra Lake District Trail och besöka byn Grasmere. Lake District Trail är ett äventyr som bjuder på det mesta.

Spanien - Mallorca

Visst tänker du på sol- och bad när Mallorca kommer på tal. Faktum är att Mallorca har mycket mer att erbjuda för en vandrare.

Tyskland - Moseldalen

En vandringsresa till vackra Moseldalen lockar med fin natur, kultur och goda smaker. Området är rikt på influenser.

Sverige - Öland

Stenmurar, blomsterängar, fågelliv, dofter, betesmarker, porlande små bäckar och stillhet är bara en bråkdel av vad Stora alvaret bjuder på. Mångfalden på alvaret är stor och imponerande.

Sverige - Österlen

Upptäck vackra Österlen under en vandring längs Österlenleden! Med utgångspunkt från Ystad vandrar du längs kusten upp till Kivik där leden sedan går inåt land till Alunbruket.

Frankrike - Provence, vandring och vin

Provence är känt för sina många signaturrätter, livliga lokala matmarknader och fantastiska klimat. Lägg därtill de utmärkta vinområdena. På vandringen vankas det många härliga mat- och dryckesupplevelser.

Skottland - Rob Roy Way

Många anser att Rob Roy Way är den vackraste vägen genom Skotska höglandet. Den natursköna vandringen tar dig förbi herrgårdar, gods, underbara trädgårdar och historiska lämningar.

Österrike - Salzkammergut

Området Salzkammergut är uppsatt på UNESCOs världsarvslista och som besökare får du uppleva både historia, kultur, natursköna upplevelser och Österrikisk gemytlighet.

Sverige - Söderåsen

Skåneleden ”Ås till ås” startar vid Söderåsens fot och avslutas på Österlen. Du kommer att passera mäktiga bokskogar, raviner och fantastiska Söderåsens nationalpark, Skäralid.

Sverige - Sörmlandsleden

Sörmlandsleden, slingrar sig genom en vacker och omväxlande sörmländsk kulturbygd. Här möter du fascinerande historia, glittrande sjöar, lövrika skogar, hisnande havsutsikt och öppet landskap.

Skottland - Speyside Way

Den variationsrika vandringen följer floden Spey genom hjärtat av Skottlands maltwhiskyregion. En behaglig vandring i ett vackert skotsk landskap plus single malt.

Italien - Sydtyrolen till Gardasjön

Vandra från de imponerande bergen i Sydtyrolen till den mörkblå Gardasjön. Dolomiternas karga toppar och idylliska bergsbyar i norr och olivträdgårdar, cypresser och medelhavskänsla i söder.

Schweiz - Ticinos höjdpunkter

Att vandra i Ticino är en njutning för såväl själv som gom. Här är dalarna glest befolkade och vandringsvägarna bjuder på läckra panoramavyer.

Österrike - Wachau Heritage Trail

Tycker du om såväl vandring som vin? Då föreslår vi en vandringsresa till Wachau, där du kan njuta fullt ut av vackra omgivningar och goda viner vid floden Donau.

England - Wainwright's Coast to Coast

Wainwright´s Coast to Coast är en av Englands populäraste vandringsleder. Vandringen tar dig från kust till kust genom tre nationalparker. Världsklass.

Skottland - West Highland Line

Upplev något av det bästa Skottlands högland har att erbjuda! West Highland Line erbjuder perfekt kombination av härlig vandring och vackra tågresor längs berg, insjöar och dalar.

Skottland - West Highland Way

West Highland Way är en av de mest populära vandringslederna i Storbritannien. Spektakulärt landskap, skog och öppna vidder, smala stigar och vägar, uppför och nerför. Vandra WHW och upptäck det storslagna!

Irland - Wicklow Way

Grevskapet Wicklow, “Irlands trädgård”, lyser i alla nyanser av grönt. Genom denna underbara del av Irland, går Irlands äldsta markerade vandringsled, Wicklow Way.