Söderåsen

Skåneleden ”Ås till ås” startar vid Söderåsens fot och avslutas på Österlen. Du kommer att passera mäktiga bokskogar, raviner och fantastiska Söderåsens nationalpark, Skäralid.

Mer info

Klippan – Röstånga

2 vandringsdagar
Pris från 4.990 :-

Skåneleden

Ås till ås ger dig vandring i ett böljande landskap som även bjuder på en hel del kulturhistoria. Skåneleden är uppdelad i sju olika leder, totalt cirka 1 000 km vandringsled och uppdelad i 78 dagsetapper. Leden ingår i den 5 000 km långa ”North Sea Trail” som går genom Storbritannien, Holland, Tyskland, Danmark, Sverige och Norge.  Leden Ås till ås, som sträcker sig mellan Åstorp och Brösarp, är en av Skånelederna.

Recensioner

Söderåsen

Har du vandrat leden?

Då vore vi ytterst tacksamma om du ville dela med dig av dina erfarenheter. Skicka dina synpunkter till info@vandra.se så lägger vi dem här.

Tack!

Ängelholm, Klippan - Röstånga 4 - 7 maj 2021

Man känner sig alltid väl omhändertagen och boendena är verkligen valda med omsorg. Det som verkligen stack ut på denna resa var Pensionat Söderåsen (maten som man tillagade själv var så väl utvald och lyxig och att mötas av hemlagad chokladkladdkaka till kaffet när man anländer efter en lång dag var välkommet). Som sagt era arrangemang gör att man känner sig sedd och lyxig. Vi lär återkomma!

Carina Strömberg & Kerstin Bertilsson