Amalfikusten & Capri

Vandra och njut av det italienska livet med god mat, sol och hav!

Att vandra längs Amalfikusten & Capri är en sann njutning! Citronträd, mimosa och rosenlundar. Byar som klättrar längs bergssidorna. Gator som består av trappor och mängder av utsiktsterrasser där du kan se solnedgången. Vackert är bara förnamnet! Och till detta lägger vi Capri – finns det någon mer omskriven ö? Vårt vandringspaket längs Amalfikusten & Capri ger dig möjligheter att njuta av det italienska livet med god mat, sol och hav. På din vandring får du uppleva Neapelbukten och kan skåda vulkanen Vesuvius. En heldag på ön Capri och vandring längs den vackra kusten på ”gudarnas väg” är en del av det du får upptäcka. Lägg därtill de små härliga fiskebyarna, ett dopp i det blå Medelhavet och du har en härlig vandringsupplevelse att se fram emot!

Mer info

Sträcka 53 - 79 km
Pris från 7.720 :-

Vandring längs Amalfikusten och på Capri

Det ingår alltid bagagetransport mellan boendena medan du vandrar med lätt packning.

Referenser

Amalfikusten & Capri

Har du vandrat leden?

Då vore vi ytterst tacksamma om du ville dela med dig av dina erfarenheter. Skicka dina synpunkter till info@vandra.se så lägger vi dem här.

Tack!

Amalfikusten, 4 nätter, 30 juni – 4 juli 2016

Hej!

Vi skulle bara vilja tacka för en fantastisk bra vandringsresa som ni skickade iväg oss på.

Vandringarna var otroligt fina och innehöll det mesta. För att vara första gången för oss så är vi mycket nöjda, allt har klaffat med taxi/kartor m,m.

Ska man påpeka något så är det vårat rum på boendet i Sorrento. Frukostarna var väl kanske inte de bästa att ladda en vandrings dag med.

Vi har verkligen rekommenderat er vidare och det är inte sista gången vi åker på vandringsresor, det gav mer smak.

Med vänlig hälsning Åsa & Per Bengtsson (Halmstad)