Gruppvandringar

Är du och din förening, församling, arbetsplats eller kompisgäng sugna på att göra en vandring tillsammans? Många vittnar om att vandring frigör tankarna, både de tankar som är viktiga att diskutera, men även att de som är stressande och vi därför behöver komma till ro med. Lite strapatser och ansträngningar som man går igenom tillsammans brukar dessutom svetsa samman gruppen och stärka gemenskapen. En vandring innehåller ofta många roliga situationer och skratt. En gruppvandring är därför perfekt för t.ex. en ledningsgrupp, styrelse, samtalsgrupp, klubbens ledare eller ett kompisgäng som behöver tid att hinna ikapp om vad som hänt sedan sist de sågs.

Hur stor kan gruppen vara?

Inom resebranschen räknar man det som en grupp när minst 10 personer reser tillsammans. Ju större gruppen är desto viktigare är det att ni är ute i god tid för att kunna hitta flygbiljetter till bra pris och naturligtvis också boende. Många boenden längs vandringsleder är relativt små. Av denna anledning passar det inte att boka in grupper längs alla leder, särskilt inte om gruppen är större. I många fall går det dock att lösa genom att dela upp gruppen på olika boenden. Detta förutsätter så klart att det är en lösning som du som kund accepterar. Det är svårt att generellt ange vilka vandringar som passar för olika grupper. Hör därför gärna av dig till oss så kan vi diskutera oss fram till vad som passar just dig och din grupp.

Naturligtvis kan din grupp bestå av färre än 10 personer, vi hjälper gärna till även med mindre sällskap. Då kan du i stort sett välja fritt bland våra vandringspaket i samtliga länder.

Hur går det till att göra en gruppbokning?

Notera att alla gruppbokningar sker på förfrågan eftersom andra boenden än de vi vanligtvis bokar kan bli aktuella. Vi tar därför alltid fram en offert med pris och boenden för just din grupp. Har du några frågor eller vill diskutera vilken vandring som passar för just din grupp är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, chat eller telefon. Nedan kan du se hur det vanligtvis går till att boka en gruppresa hos oss:

Offert

Kontakta oss för tips och idéer! Vi kommer gemensamt fram till ett lämpligt upplägg. När program och bokningar är klara skickar vi en offert.

Administration

När offerten är accepterad väljer ni hur det ska administreras. Ni kan välja mellan att själv samla in anmälningar och avgifter eller så tar vi hand om administrationen. Sköter vi administrationen finns även möjligheten att få tillgång till en bokningslänk där gruppdeltagarna själva bokar en plats.

Färdhandlingar

Vi postar färdhandlingar och den information som behövs för att ni ska kunna genomföra vandringsresan. Dessa postas ut antingen individuellt eller som ett gemensamt utskick.

Vandringsresan

När det är dags för avresa reser ni och vandrar tillsammans på egen hand enligt vårt koncept.