England – anslutningsresa

I samband med bokning av vandringspaket meddelar du oss vilka flyg och destinationer du planerar att ta så lägger vi in dem i din resplan och kompletterar med lämpliga anslutningsresor.Vill du ha hjälp med att boka resan till och från England hjälper vi på Vandra till med att boka flyg och även tåg/buss där det är möjligt. Vi hjälper även till med att boka eventuella extra hotell övernattningar om du önskar det.

Flyg

De mest frekventerade flygplatserna i södra Skottland och norra England är Glasgow Prestwick, Edinburgh, Manchester, Liverpool och Newcastle. Från Skandinavien till norra England kan du flyga med flera bolag, här följer några tips.

Ryanair

Stockholm Skavsta – Edinbburgh
Stockholm Skavsta – Liverpool
Oslo Torp – Edinburhg
Göteborg Säve – Edinburgh
Oslo Torp – Liverpool

SAS

Köpenhamn – Edinburgh
Köpenhamn – Manchester
Stockholm – Manchester
Stockholm – Edingurgh

Norwegian

Stockholm Arlanda – Edinburgh
Köpenhamn Kastrup – Edinburgh
Oslo Gardemoen – Edinburgh

Tåg och buss

Möjligheten att resa med tåg eller buss till turernas start platser hittar du på följande länkar.

Traveline (tåg-, buss- och båttider i Storbritannien)

Scotrail National Express (tåg)

Citylink (buss) 

Rail Europe – snabbtåg Europa

DB – tågtider i hela Europa

Buss

Vi bokar bussbiljetter enligt dina önskemål. Kontakta oss för information och pris. Notera dock att kortare sträckor med lokalbussar inte går att förköpa.

Tåg

Vi bokar Britrail Euro GB Flexi Pass, kontakta oss för pris.

Britrail Euro GB Flexi Pass är ett resekort för tåg och du bestämmer hur många resdagar du vill ha inkluderade inom en månadsperiod. Britrail Euro GB Flexi Passet är en färdbiljett, platsbiljetter ingår inte. Du kan köpa passen via oss eller direkt via Visit Britain Shop, vilka ger de lägsta dagspriset (OBS! Viktigt att du då klickar i Flexi under biljettyp). Passet gäller för tågresor i England, Skottland och Wales och du får använda dina resdagar hur du vill inom ramen av en månad från det att du aktiverat respasset.

Övrigt

Olika möjligheter att resa mellan två orter.

Red Planet Travel (flyg-, tåg-, buss- och båttider i Europa)