Vandringsresa till Wales

Wales är verkligen som en oslipad diamant. På en vandringsresa till Wales möts de av ett spektakulärt landskap som hela tiden förändras och kittlar dina sinnen. Här finns tre nationalleder, tre nationalparker och fler områden som betecknas med AONBs (Area of Outstanding Beauty) än i någon annan del av Storbritannien. Det är otroligt vackert i all sin enkelhet. Här kan du hitta allt från lunnefåglar till slott, bra pubar och långa sandstränder. Här finns helt enkel något för alla! När du vandrar i Wales får du bland annat uppleva blomsterfyllda ängar, stor natur- och kulturhistoria, ett artrikt fågelliv och fantastiska kustlinjer. I de små byarna blir du väl bemött av lokalbefolkningen som mer än gärna berättar om sin historia. En vandring i Wales lämnar ingen oberörd.

Nedan hittar du mer information om våra vandringsresor till Wales. Klicka dig vidare för att se vilka olika paket vi erbjuder på respektive led.

Pembrokeshire Coast Path

Pembrokeshire Coast Path följer den vilda och ruggade kustlinjen av den västliga delen av halvön Wales. Avskilda stränder, slottsruiner och pittoreska fiskebyar är några av de sevärdheterna. Andas in doften av vilda örter och blommor och lyssna till ljudet av vågorna som slår in i grottorna nedanför. Håll utkik efter lunnefåglar och sälar som njuter av sitt kustnära habitat. Vi har fem olika program längs Pembrokeshire Coast Path som följer den vilda och ruggade kustlinjen av den västliga delen av Wales, läs mer om dem här.