Sagt om Vandra | Pembrokeshire Coast Path

Har du vandrat leden? Då vore vi ytterst tacksamma om du ville dela med dig av dina erfarenheter.

Skicka dina synpunkter till vandra@vandra.se eller lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan.

Tack!


Vi fann Vandra via Internet. Kontakten med Vandra passade oss utmärkt, bra och saklig info, och allt har fungerat som det stod i informationen. Det enda var att det fanns ett litet fel i informationen angående att man skulle bekräfta returflyget.

Ett tips hur vi gjorde innan vi åkte iväg på vår vandring:
Vi tuggade i oss er info. Men vi gick även in på Google map på alla de orter vi skulle besöka och fick se de B&B vi skulle bo på. Vi tittade även på hemsidorna på boendena.
Detta gjorde det väldigt lätt att finna var vi skulle bo och man fick en mycket bra uppfattning vart vi skulle ut på. Så för oss var det aldrig någon tvekan vart vi skulle bo.
Plus att det var häftigt att fä möta detta i verkligheten.

Vi är mycket nöjda med vår vandringsresa. Faciliteterna var mycket bra och det blir lite vad man gör det till själv. För oss var den utan anmärkning.

Ett tack! till Stefan o övrig personal på Vandra of Swaden. Detta var mycket trevligt. Vi återkommer gärna.

Walter,Ann-Louice, Leif o Carina Östlund

Bästa av Pembrokeshire Coast Path, 7 nätter, Dale – St David´s, 30 aug – 6 sep 2017


Jag är mycket nöjd med min vandring!

En fantastisk vandring i underbar natur, helt perfekt! Även vädret! Allt fungerade perfekt, kombinerat med stor charm och vänlighet.

Jag letar redan efter nästa års vandring!

Ingegerd Foss

Bästa av Pembrokeshire Coast Path, 7 nätter, Dale – St David´s, 8-15 maj 2017

 

Hej Ingegerd!

Vad glada vi blir att höra detta. Och att vädrets visade sig från sin bästa sida. Välkommen tillbaka nästa år!

//Lotta


 

Det finns 2 kommentarer. Lägg till din kommentar

  1. 21 mars 2015 | Marie Pettersson skriver: Svara
    Sommaren 2014 var första gången jag besökte Wales, men absolut inte den sista! Det är ett vackert land med gästvänligt folk som det är väldigt lätt att bli glad i. Jag och pappa gick 'best of Pembrokeshire' med Vandra och vi är väldigt nöjda. Egentligen ett genialt konsept. Du får allt tillrättalagt samtidigt som det fullt och helt är din egen resa. Vandringen gör du med lätt dagssäck och bestämmer själv när du vill starta, ha raster, vad du vill se utmed vägen, fart etc., medan andra fraktar resten av bagagen och har ordnat boende. Med andra ord få bekymringar, och du kan njuta vandringen till fullo. Vi har varit väldigt nöjda med Vandra. Bra planläggning och information, allt fungerade under resan, bra boende och vi har fått bra service och gott bemötande när vi varit i kontakt med Vandra. Två tips från oss: Tycker du om sjömat och är i Dale bör du ta turen innom Griffith Inn och äta en av deras fiskrätter. De samarbetar med en fiskare som kommer in med färsk fisk varje dag och de lagar till otroligt goda rätter! Andra tipset är kikare. Vår blev liggande kvar hemma på köksbordet, och där gjorde den ingen nytta. Som tur var fanns det så man kunde hyra på Skomer island.
  2. 31 augusti 2016 | Lena Björkemar skriver: Svara
    Vandrade Pembrokeshire Coast Path i augusti 2016 och är också jättenöjd, trots att det en dag blåste hela 50 s/m. Men så här efteråt blir det också ett fint minne, fick ju på så sätt uppleva olika väderförhållanden som format naturen. Ett par dagar gick det till och med att bada i några av alla de fantastiska sandvikar som finns längs leden. Och överallt trevligt och positivt bemötande. Det som överraskade mest var nog den goda pubmaten och att varje frukost på B&B höll så hög kvalité. Hela arrangemanget med bokningar , transporter och information fungerade hur bra som helst.

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.