Sagt om Vandra | West Highland Way | Bridge of Orchy – Fort William


Har du vandrat leden? Då vore vi ytterst tacksamma om du ville dela med dig av dina erfarenheter.

Skicka dina synpunkter till vandra@vandra.se eller lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan.

Tack!


Hej Stefan,

Har precis svarat på din enkät och Ni fick högsta betyg. Detta var 6:e gången (första gången med Vandra) vi var ute och vandrade och denna resa var när det gäller information, kartor, vandringsleder och beskrivning om resmål väldigt genomarbetad. Allt funkade också strålande på resmålet. Klart bättre än alla våra tidigare arrangemang. Tom vädret blev bättre än prognosen.

Vi hör säkert av oss nästa år igen.

Tack för en trevligt arrangerad resa.

Bästa hälsningar

Jan

Jan Sebelius

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jan Sebelius, West Highland Way norra delen, 9-13 juni 2016

Hej Jan!

Tack för fin feed-back, det är alltid roligt att höra att ni har haft en fin resa!

//Stefan


 

Vi hade inte tränat något innan och det var inte så smart, men vi njöt trots att det var lite tufft ibland (särskilt sista dagen) Vi hade tur med vädret och de två första dagarna var det växlande molnighet och vi såg alla toppar o vyerna var fantastiska. Sista dagen regnade det, men också det var en upplevelse. Boendet på Bridge of Orchy och Kinlochleven var helt fantastiska, Kingshouse ett bottennapp och Fort Williams helt ok. Väldigt nöjda med hela upplägget av vandringen. Fick snabb hjälp av “Vandra” varje gång vi behövde det o är väldigt nöjda. Kan tänka oss att vandra igen, men då tänker vi träna lite innan!

Axelsson Bengt o Anita
West Highland Way, Bridge of Orchy – Fort Williams, 4 – 8 juli 2015


 

Hej Stefan!

Nu är vi hemma från Skottland efter en fin vandring. Till och med bra väder hade du lyckats boka åt oss.
Vi är väldigt nöjda med hur allt har fungerat. Bara en bokning hade det blivit något missförstånd med. Det var fullt på Kingshouse hotell och Macs hade bokat in oss på Strathasynt Guest House utan att meddela oss, men det löste sig snabbt, vi blev transporterade till Strathasynt.

Alla hotell och Guest Houses var bra med trevligt värdfolk, särskilt Guisachan House i Fort William, där värdparet var supertrevliga.
Sista etappen fram till Fort William var lite småjobbig att vandra med det gick bra. Det fanns en genväg att gå när vi kommit halvvägs men vi gick den riktiga leden.

Tack än en gång!

Lena
West Highland Way, Bridge of Orchy – Fort William, 4 – 8/7 2013


 

Hej Stefan!

Nu har vi varit hemma i två veckor knappt och hunnit smälta intrycken från vår vandring mellan Bridge of Orchy till Fort William.
Det var en helt fantastisk upplevelse och förmodligen är Skottlands natur världens vackraste, men jag önskar att jag tagit förberedelserna lite mer på allvar. Det var inte tillräckligt med mina fyrtio minuters promenader på kvällarna runt kvarteret, jag hade nog tänkt mig resan lite mer som en promenad mellan mysiga pubar på jämna vägar, men jag fick verkligen veta att jag levde! (och då var ändå vår resa under beteckningen ”lätt”)
Inte en människa eller bebyggelse på hela dagarna! Vår första dag var hälften regn och hälften sol, dag två var soligt och varm, men dag tre hade vi regn hela dagen!
Vi gick och åt!

Men som sagt, vi klarade ju av det och jag är väldigt stolt över mig själv! De små guesthousen vi fick bo på var helt underbara, och allt fungerade perfekt förutom bristen på kondition hos mig!

Så stort tack för en av våra livs upplevelser!
Carina
West Highland Way, Bridge of Orchy – Fort William, 28 augusti – 1 september 2012

Inga kommentarer ännu.

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.