Sagt om Vandra | Höga Kusten

Har du vandrat leden? Då vore vi ytterst tacksamma om du ville dela med dig av dina erfarenheter.

Skicka dina synpunkter till vandra@vandra.se eller lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan.

Tack!

 


Fantastiskt trevliga ställen vi bodde på med mycket god mat, mycket trevligt bemötande och mycket trevligt boende. All transfer fungerade perfekt.

Ska varmt rekommendera er till andra som funderar på att vandra. Kommer heller inte tveka att ta kontakt med er om vi bestämmer oss för en ny “lyxig” vandring med bokat boende och transfer av bagage.

Eva Andersson, Höga Kusten & Skuleskogen, 24 – 29 augusti 2018

Hej
Vi har haft det fantastiskt på vår Höga Kustenresa. Så välplanerat, personligt, bra boenden, lagom vandringsetapper.
Vi reser gärna i er regi igen, och sprider ut vilken välorganiserad researrangör ni är.
Bästa Hälsningar
Helena Ljunggren
Hornöberget – Ullånger och Härnösand, 20 – 24 juli 2018


Ett väldigt bra alternativ till att vandra själv. En trygghet med färdiga beskrivningar och kartor. Nummer att ringa. Mat och säng ordnat. En fantastisk fin vandring längs höga kusten leden med mig själv och fina möten längs vägen. Där all service gjorde det möjligt att bara vandra med dagens packning och tid att ta hand om mig själv och bara njuta. Storslagen natur och magiska vyer. Mycket pengar men tacksam att spenderade dem på mig själv.

Varmt välkomnande av Anna-Lena och Mycket bra boende och service i Lövvik. Väl omhändertagen och kände mig verkligen bortskämd. Fint värdpar, god frukost, matlådor och goda middagar på Lövviks restaurang.

Anonym vandrare, sommaren 2018


Vi har haft en toppen vandring på Högakustenleden,alla dagsetapper,boenden och transporter har fungerat perfekt.Speciellt tack till Monica o Bengt-Åke på Lövviks B&B och det unga paret på Skuleskogens Pensionat för deras engagemang och den fantastiskt goda maten.
Det här var min nionde vandring runt om i Europa med Vandra hoppas kunna fortsätta många år till eftersom ni alltid gör ett mycket bra jobb. Tack!

Stockholm 8 Juni 2017
Annette Körössy


Utmärkta etapper, trevliga övernattningar med god mat, bra kringservice. Extra eloge till entusiasterna Monika & Bengt-Åke på Lövvik B&B! Så trevliga och tjänstvilliga!

Birgitta Kjellander, Högakusten, 5 nätter, Hornöberget – Ullånger och Ulvön, 24-29 juli 2016


Jag har haft en mycket bra vandringsresa längs Höga kusten. Jag har tidigare rest med Vandra och jag upplevde kontakten med Vandra som mycket bra. Alla faciliteter var mycket bra förutom Mannaminne som var jämförelsevis sämre. Lövvik och Skuleskogen var fantastiska.

Christina Hammar de Matta, Höga Kustenleden och Skuleskogen, 5 nätter, Hornöberget – Ullånger och Skuleskogen, 2-8 jun 2016

Det finns 1 kommentarer. Lägg till din kommentar

  1. 8 juni 2017 | Annette Körössy skriver: Svara
    Vi har haft en toppen vandring på Högakustenleden,alla dagsetapper,boenden och transporter har fungerat perfekt.Speciellt tack till Monica o Bengt-Åke på Lövviks B&B och det unga paret på Skuleskogens Pensionat för deras engagemang och den fantastiskt goda maten. Det här var min nionde vandring runt om i Europa med Vandra hoppas kunna fortsätta många år till eftersom ni alltid gör ett mycke bra jobb Tack Stockholm 8 Juni 2017 Annette Körössy

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.