Sagt om Vandra | Hadrian´s Wall Path | Corbridge – Gilsland

Har du vandrat leden? Då vore vi ytterst tacksamma om du ville dela med dig av dina erfarenheter.

Skicka dina synpunkter till vandra@vandra.se eller lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan.

Tack!


 

Guideboken etc var bra men kartorna var mer översiktliga, fanns ingen detaljerad karta över min vandring. Men det var å andra sidan inte nödvändigt eftersom det var mycket lätt att följa leden.
Alla boenden var mycket bra, jättetrevlig personal och bra standard. Det var olika typer av boenden, ett var som ett finare hotell, ett annat B&B osv men det var bara roligt att uppleva olika former av boenden. Första vandringsdagen som gick till Chollerford: det är bättre om man fortsätter 10 minuter till Chesters Fort där det finns en fin utgrävning, teahouse, museum osv, visserligen mot en avgift på ca 6 pund, men bättre än Chollerford som bara är en vägkorsning med ett hotell och ett teahouse.

Björn, Hadrians Wall Path, Corbridge – Gilsland, juli 2015


 

Hej Stefan,

Nyligen tillbaka från vår vandring längs Hadrian´s Wall Path och jag vill bara tacka så väldigt mycket för ett mycket trevligt och lyckat upplägg från din sida. Samtliga B&B var över förväntan, all information vi fick innan vandringen stämde till pricken. Att även vädret var på vår sida sätter jag på bonuskontot…

Jag har spridit, och kommer att fortsätta sprida, Vandra.se bland vänner och bekanta och på Facebook. Vi återkommer till dig inför vår nästa resa, planerar redan att vandra i Skottland eller Irland nästa gång.

Med vänliga hälsningar från två mycket nöjda vandrare
Johan & Mikaela
Hadrian´s Wall Path, Corbridge – Gilsland, 1 – 4 juni 2012


 

Hej

Jag skulle bara skriva och tacka för ett jättebra arrangemang och en jättefin resa! Allt fungerade väldigt bra, mycket bra bed&breakfasts, god frukost, bra instruktioner, bra guidebok och karta, allt fungerade bra och vi är jättenöjda.

Hälsningar
Katrin
Hadrians Wall Path, Corbridge– Gilsland, 31 mars– 4 april 2012


 

Inga kommentarer ännu.

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.