Sagt om Vandra | Från Alperna till Franska Rivieran

Har du vandrat leden? Då vore vi ytterst tacksamma om du ville dela med dig av dina erfarenheter.

Skicka dina synpunkter till vandra@vandra.se eller lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan.

Tack!


Jättetrevlig vandring med fantastiska vyer, trevliga städer och bra boenden. Vi kommer gärna tillbaka till er på Vandra när vi får möjlighet.

Mycket trevliga boenden över lag. Finns inte mycket att göra åt fransmännens frukostar som är goda men kanske inte optimala inför långa vandringar. Boendet i Saint Agnes var bra men min bror blev sjuk under natten och vi vet inte om det berodde på maten vi åt på hotellets restaurang kvällen innan eller om det kom nån annanstans ifrån. Jag blev också sjuk två nätter senare så kanske var det inte matförgiftning. Picnicen från hotellet var inte heller lika trevlig som det man själv kunde köpa från bagerier i de andra byarna vi besökte.

Ledbeskrivningen var överlag bra. Den andra dagens vandring mellan Sospel och S:t Agnes hade några frågetecken. Jag trodde först att det skulle bli mer problem med att hitta under vandringen men det gick väldigt bra. Ibland kunde en bild hjälpa till att försäkra en om att man är på rätt väg.

Tomas Sjöberg, Från Alperna till Franska Rivieran, Breil-sur-Roya – Menton, 13 – 17 oktober 2018


Tack för en bra organiserad resa. Vi är supernöjda. Boendet var blandat från ok till jättemysigt.

Det var första gången vi åkte på en vandringsresa, så vi gick bara tre dagar. Det gav mersmak! Härligt! Vi kommer nog att boka fler resor genom er. Tack än en gång!

Maria Olsén

Från Alperna till Franska Rivieran, Breil-sur-Roya – Menton, 4 nätter, 22 – 26 juni 2017

Inga kommentarer ännu.

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.