Sagt om Vandra | Dingle Way

Har du vandrat leden? Då vore vi ytterst tacksamma om du ville dela med dig av dina erfarenheter.

Skicka dina synpunkter till vandra@vandra.se eller lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan.

Tack!


Vi hade en fantastisk resa och vandring! Vi är så nöjda, programmet var så suveränt detaljerat, det gick hur bra som helst.
Det var första gången vi vandrade och det var mer krävande än vad vi trodde. Dels höjdskillnaderna, dels värmen. Men vi klarade det, även över Mount Brandon, och vi är sånöjda. Naturen, människorna, så fantastiskt trevliga.

Mia Fridlizius
Dingle Way, Camp – Cloghane, 16 – 23 juli 2018


Härlig tur. Men än hel del asfalt. Som tog på fötter. Men fin natur. Och väldigt trevliga människor. Så hjälpsamma. Och på O’Connors sista kvällen när alla vandrare träffades och sjöng på baren tillsammans var helt underbart. Vilken stämning!

Hälsningar Lena och Alf Jarbrant

Dingle Way, Camp – Cloghane, 19-25 juli 2017


Mycket trevliga människor var vi kom! Otroligt bra organiserat, allt klaffade perfekt, mycket bra boende ( allihopa.) Supernöjd !!

Gun Mörn och Christina Olsson, Dingle Way, Camp – Cloghane, 20-27 apr 2016


Jag är i det stora hela mycket nöjd med resan. Trevliga B&B. Vackert, Vänliga irländare. Hade varit tacksam om det framkommit innan bokning att det är ganska mycket asfalt/bilväg under vandringen. Vi fick av er en ledbeskrivning skriven av någon jag inte minns namnet på. Hen avråder att följa leden de sista 5 km till Ballycurrane då den ska vara omöjlig att ta sig fram på. Hen råder istället att följa landsvägen. Vi följde leden och den är åtgärdad med bla spänger och mycket lätt och trevlig att vandra.

Irland, Dingle Way, juni 2015


 

Inga kommentarer ännu.

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.