Sagt om Vandra | Dales Way

Har du vandrat leden? Då vore vi ytterst tacksamma om du ville dela med dig av dina erfarenheter.

Skicka dina synpunkter till vandra@vandra.se eller lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan.

Tack!


 

Vi har nu kommit hem efter att ha vandrat Dales Way 1-8 augusti 2012. Nu vill i gärna dela med oss av några synpunkter på resan.

Vi är väldigt nöjda med vår resa! Informationen inför resan var relevant och värdefull. Särskilt nöjda är vi med kartan och resebeskrivningen som vi fick. Vi hade överlag inga problem med att följa rutten. Leden var väl utmärkt och lätt att följa.

Bagagetransporten fungerade utmärkt. Övernattningarna var av skiftande karaktär men alla på trevliga ställen. Eftersom vi var tre väninnor som reste hade vi ibland ett dubbelrum och ett enkelrum, och ibland trebäddsrum (eller dubbelrum med extrasäng). Det hade varit önskvärt att våra värdar fått veta att vi var tre vänner som reste tillsammans och inte ett par. På några ställen fick vi särskilt be om att få separata täcken till dubbelsängen. På något ställe saknaders dusch i badrummen (endast badkar fanns). I Burneside saknades matställe (puben höll på att byta ägare), då fick vi ta taxi till Kendal för att äta. Det mesta löste sig efter vägen.

Något som vi också noterade är att den största delen av leden är utan mobiltäckning. Detta är ju inte på något sätt är konstigt eftersom man till stor del vandrar i dalgångar, men det är kanske inte alla som tänker på det.

Vi kan absolut rekommendera denna resa till både vana och ovana vandrare.

Vackra landskap, omväxlande vandring och trevliga människor. Ett utmärkt sätt att lära känna England!

Hälsningar Christina, Kerstin och Kristin

Dales Way, Ilkley – Bowness-on-Windermere, 1 – 7 augusti 2012


 

Inga kommentarer ännu.

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.