Sagt om Vandra | Costa Brava

Har du vandrat leden? Då vore vi ytterst tacksamma om du ville dela med dig av dina erfarenheter.

Skicka dina synpunkter till vandra@vandra.se eller lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan.

Tack!


Jag har tidigare rest genom Vandra. Bemötandet från Vandra är alltid lika trevligt och professionellt. Informationen jag fick inför resan var otroligt bra. Vandra tänker på allt, man behöver inte vara nervös för att något lämnas åt slumpen. Jag är supernöjd med min vandringsresa och de flesta hotell var kanon. Jag är glad att Vandra rekommenderade den här resan till oss.

Yvonne Arvidsson, Costa Brava, Figueres – Llanca + Barcelona, 21-31 maj 2016

 

Hej Yvonne!

Tack för de fina orden, det är alltid lika roligt att höra att en kund är nöjd med sin resa!

//Lotta

Inga kommentarer ännu.

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.