Sagt om Vandra | Cinque Terre

Har du vandrat leden? Då vore vi ytterst tacksamma om du ville dela med dig av dina erfarenheter.

Skicka dina synpunkter till vandra@vandra.se eller lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan.

Tack!


Sträckan Levanti monterosso var svår att läsa kartan och hitta markeringarna. Vi gick helt enkelt vilse och kom fram vid en restaurang vid bilvägen ner till Monterosso. Vi vet inte var vi gick fel men nästan refan från början kände vi oss osäkra. Skulle vara bra med något slags förtydligande.

Det var väldigt bra frukostar på alla ställena. Det här gör vi gärna om, en lisa för själen. Vi trodde att vi skulle ta någon vandringsfri dag men vi skuttade ut på leden varje dag. Helt fantastiskt!

Margaretha och Åsa
Portofino & Cinque Terre, 12 – 19  september, 2017


Fantastiskt bra resa.Vackra vyer, vänligt folk, bra upplägg på resan. Vandringen var bitvis ganska tuff så det kanske vore bra att informera om det i “vandringsprogrammet”. I övrigt en av de bästa semesterresor vi gjort! Mysiga ställen med fantastiskt bra service, mycket bra frukostar, personligt bemötande.

Karin & Anders Lindholm
Portofino & Cinque Terre, 21 – 28 september, 2015


 

Hej Emelie,

nu har vi kommit tillbaka från Cinque Terre där vi vandrade 24-31 maj.

Det blev en fantastisk resa med många upplevelser. Fint vandringsväder, 18-23 grader och regn bara på nätterna. Här kommer våra omdömen:

Positiva saker:
Bra beskrivningar på lederna utom på något ställe där det var svårt att följa. Vi uppskattade särskilt att Vandra beskriver leder där det inte går så mycket folk. Det var bara en sträcka i Cinque Terre, mellan Vernazza och Monterosso som var rena folkvandringen och där vi mötte hundratals personer. Annars har det varit sparsamt med folk.
Alla transporter och tåg har fungerat perfekt. Det var en dags tågstrejk i torsdags (29/5) och vi hade tur att vi inte behövde ta tåget denna dag. Bra att det annars fanns alternativa resvägar nästan
varje dag. Hotellen var genomgående bra, speciellt hotell Marina i Monterosso som låg centralt och hade fina frukostar och andra extra saker.

Några andra saker:
Det står fel adress i beskrivningen till Hotell Villa Belvedere i Bonassola. Det ligger på Via A.Serra 33 och inte nr 15. Det var brant uppför från byn och det gjorde att vi inte hittade till hotellet från början.
Sista dagen tog vi bussen upp till Telegrafo från Riomaggiore och vandrade till Portovenere. Det var en mycket fin vandring! Men det finns ingen anledning att varna för denna led som knappast är brantare än någon av de andra dagarna. Varningen gjorde att två i vårt sällskap tog en annan rutt men det var onödigt med tanke på att det inte var någon speciellt farlig stig.

Vi återkommer gärna en annan gång och vandrar med vandra.se!

Hälsningar Björn & Elisabeth Brickstad
Portofino & The Cinque Terre, 24-31/5 2014


 

Inga kommentarer ännu.

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.