Sagt om Vandra | Camino Francés | St Jean Pied de Port – Logroño

Har du vandrat leden? Då vore vi ytterst tacksamma om du ville dela med dig av dina erfarenheter.

Skicka dina synpunkter till vandra@vandra.se eller lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan.

Tack!


Hej, vi har vandrat st Jean pied de port till Logrono med er resebyrå …måste bara säga att det har fungerat så fantastiskt bra och vilka enormt fina hotell som ni bokat in åt oss . Tusen tack , vi kommer att åka med er många ggr och även rekommendera till alla som funderar på vandringsresor .

Detta har varit det roligaste, jobbigaste, våtaste och vänligaste vandring som vi någonsin gjort !!

Något som man skulle kunna lägga till är att välja att vandra några veckor senare…Kanske var det ovanligt mycket regn o kallt i år ?

Med många varma , lyckliga hälsningar

Inger Olsson 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️⛰❤️

Franska vägen St Jean P de Port – Logroño, 8 nätter, 5-13 april 2018

Hej Inger!

Tack för dina fina ord!

Det är härligt att höra att ni har njutit av vandringen trots att ni nog har haft otur med vädret. Statistiskt sett är det 10 regndagar i april i det området och ni verkar ha fått de flesta under er vandring. Man får alltid räkna med lite regn i den regionen, men det gör ju också att där är så grönt och vackert. För att minska risken för regn kan man välja att vandra under juni – september, då det vanligtvis är färre regndagar.

Välkommen åter när du blir sugen på nya vandringsäventyr!

Lotta / Vandra


Vi hittade Vandra på Internet och fick snabbt svar och hjälp med vår bokning. Inför resan fick vi bra broschyrer med praktisk information, men då jag inte är så bra på engelska hade jag önskat en guidebok med svensk text.

Vi hade en mycket bra vandringsresa. Någon sträcka saknade dock café där det enligt kartan skulle finnas. Vi hade fantastisk tur med vädret alla dagar så det kunde inte ha varit bättre. Dagsetapperna var lagom länga. Det var hög standard på boendena. Frukosten varierade men var helt ok ändå. Transfer fungerade perfekt.

Jag är så nöjd över att vi bokade boende i förväg. Vandringen blev än mer avkopplande då vi slapp att tänka på att ordna sovplats varje dag. De var väl värt pengarna!

Erika Nemeth

Den franska vägen, St Jean Pied de Port – Logroño, 8 nätter, 7 – 16 oktober 2016


Hej!

Jag vill tacka för ett bra arrangemang, för vår första resa till el Caminovägen från S.t Jean Pied de Port, till Logrono, 8 dagar med en extra natt i Madrid. Min väninna som var med och skulle gå från början, som råkade ut för en MC-olycka, mår bra och går nu med krycka, och skall väl återgå till arbetet snart.

Jag och reskamraten Sarah, är väldigt nöjda över bokningen av de fina hotellen som vi bodde på under vår resa. Mången tack för bokningen, bra planering, och god service från dig/ert företag.
Vi tänkte nu beta av den 80 mil långa vägen till Santiago, med lika långa etapper som denna vi nu gjorde, uppdelat på en alt två tillfällen per år.

Mången tack och vi är så nöjda.

Varma hälsningar från Kristina Johansson
Den franska vägen, St Jean Pied de Port – Logroño, 26 augusti – 3 september 2012


 

Hej

Hemma igen efter en fantastisk upplevelse. Har du förslag på fler vandringar så hör av dig. Vi ska försöka fortsätta nästa år.

På hemvägen tog vi buss från Logroño till Henday. Normalt sett så skulle det bli billigare och gå fortare, men en tågolycka i Dax försenade oss 5 timmar, men annars hade det varit jättebra. Bussarna i Spanien fungerar bra. Vi har träffat människor från hela världen, Canada, Australien, Brasilien, Panama, England, Tyskland, Danmark, Norge m.m.

Utanför Logroño träffade vi en Engelsman som satt upp sin husvagn på en bergskulle. Han bjöd på kaffe eller te (engelsk te) och erbjöd första hjälp till såriga fötter, en verklig idealist. Sista dagens vandring var på 32 km, lite i längsta laget, men oj vad vi kände oss duktiga.

Än en gång tack, (vi är lite sugna på att vandra i julhelgen, har du någon idé)?

Hälsningar från ett varmt Oleron 30 grader på eftermiddagarna och sol och bad. Ulla Olsen
Den franska vägen, St Jean Pied de Port – Logroño, 16 – 24/9 2009


 

Inga kommentarer ännu.

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.