Villkor

Särskilda resevillkor Vandra

De särskilda och allmänna resevillkoren reglerar, tillsammans med informationen i Vandras produktblad och information på www.vandra.se, samt information vid bokningstillfället är avtalet mellan resenären och Vandra. Det är av största vikt att du tar del av Vandras Särskilda Resevillkor. De ingår som en del i avtalet mellan resenär och researrangör och reglerar båda parters ansvar, rättigheter och skyldigheter. Genom att du startar bokningsprocessen av ett vandringspaket accepterar du dessa villkor. Läs villkoren innan du bokar resan!

Särskilda och allmänna resevillkor för resor till Provence

Särskilda och allmänna resevillkor för andra resmål, ej Provence

Integritetspolicy

Ökat skydd för dina personuppgifter!

Den 25 maj 2018 börjar en ny dataskyddslag gälla inom EU. Lagen kallas GDPR vilket står för General Data Protection Regulation. GDPR ersätter den svenska personuppgiftslagen (PuL).

Den nya regleringen ökar skyddet kring hur företag och organisationer får hantera och behandla dina personuppgifter. Det tycker vi är bra, då vi vill att du ska känna dig trygg med hur vi på Vandra hanterar dina personuppgifter.

Vårt mål är att göra ditt resande enkelt och smidigt, från bokning till själva vandringen. Vi behöver därför dina personuppgifter för att kunna komma i kontakt med dig under såväl bokningsprocessen som inför din resa. Om något oförutsett händer under din vandring vill vi snabbt kunna kontakta dig. Vi vill även kunna tipsa om nya spännande resmål i vårt nyhetsbrev.

Den nya lagen innebär att du som kund har ett antal rättigheter. Du har bland annat rätt att beställa hem ett registeruppdrag med dina personuppgifter, som till exempel namn, kontaktuppgifter och resehistorik.

Vill du veta mer? Läs vår policy via länken nedan.

Integritetspolicy Vandra of Sweden AB