Om Vandra

Fakta Vandra 

Vandra är en resebyrå och arrangör som startades i januari 2003 och ombildades till aktiebolag år 2010. Syftet med Vandra är att underlätta för dig som vill vandra på egen hand.

Vandra på egen hand

Du väljer program och ett av de möjliga startdatumen. Vi bokar dig enligt dina önskemål och förser dig med all information du behöver för att på egen hand kunna genomföra vandringen. Du vandrar på egen hand i din takt med lätt packning och vi transporterar ditt bagage mellan övernattningarna. Är det något som trasslar har du alltid möjlighet att kontakta vår jourservice.

Ekoturismföreningen

Vi på Vandra är övertygade om att ekoturism kan minska miljöbelastningen inom världens tredje största näringsgren, resebranschen. Vi stödjer därför Ekoturismföreningen genom att vara stödmedlem.

Läs mer »

Prisgaranti

Det pris du får vid bokning av resa är det som gäller, vi tar inte ut några tillägg från det att du fått vår bekräftelse, som till exempel för valutaförändringar.

Resegaranti

Vandra har ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet.

This site is protected by Trustwave's Trusted Commerce program

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.


Stefan KrantzJag som har startat Vandra är Stefan Krantz och jag har 30 års erfarenhet inom rese- och turistbranschen. Mitt stora fritidsintresse för fjällnatur och vandring, samt min yrkeskunskap är det som gjort att jag valt att fokusera på vandringsresor.

Min första vandring gjorde jag med familj och släkt i Vindelfjällen. Sedan dess är jag fast i vandrandet och av att vara ute i naturen, gärna med höga berg runt omkring. Logistik har även legat mig varmt om hjärtat så efter några år som chaufför sökte jag mig till resebranschen. Det började med en kurs 1984 och innan kursen var klar hade jag arbete i Värmland. Under några år växlade jag mellan naturturism i Värmland och skidåkning i alperna. Detta ledde till arbete på resebyrå och så småningom blev det ett naturligt val att starta Vandra of Sweden. Jag trivs  fantastiskt bra med att arbeta med vandring. När du hör av dig så hjälper jag dig gärna med din nästa vandringsresa, eller kanske din första.

Min förhoppning är att kunna inspirera och hjälpa dig med din nästa vandringsresa.

Välkomna till Vandra!

Stefan Krantz


Mitt namn är Emelie Årcén och jag arbetar sedan hösten 2013 på Vandra. Naturen har alltid varit en naturlig och betydelsefull del av mitt liv, och intresset startade redan som barn när jag likt många andra var med i scouterna. Vandring var dock något nytt för mig när jag började mitt arbete på Vandra. Efter en studieresa till Spanien och Camino Francés var jag såld! Jag har sedan dess fått uppleva och ta fram vandringar på Mallorca, i Andalusien och Galicien och självklart även i Sverige.

Det bästa med att vandra, enligt mig, är känslorna som bubblar upp inom dig när du vandrar i naturen och upplever nya saker varje dag. Hjärnan kopplas bort för en stund, du glömmer bort den ständiga uppkopplingen och stressen i vardagen – Kroppen och känslorna tar över. Jag älskar det!

Jag ser fram emot att få hjälpa dig att få en oförglömlig vandringsupplevelse!

Emelie Årcén


Mitt namn är Anna och jag har arbetat på Vandra sedan 2015.

Efter några år som egenföretagare med choklad- och pralinbutik sadlade jag om och gick Akademi Båstads tvååriga Turism- och serviceutbildning. Utbildningen gav mig möjlighet att fortsätta med service, men nu i resebranschen. Sedan arbetsstarten på Vandra har jag gjort flera vandringar i Sverige och på Irland. Jag gillar verkligen att utveckla nya vandringspaket vilket ger mig kombinationen att vara ute på fältet och klura på kontoret.

På bilden är jag på Irland och vandrar längs Western Way – vilken upplevelse. Vi vandrade genom det storslagna landskapet, åt gott och tro det eller ej men solen sken hela veckan.

Jag är nu på föräldraledighet. Efter min ledighet ser jag fram emot att få hjälpa dig till nya vandringsäventyr!

Anna Kvick


Mitt namn är Lotta och jag har arbetat på Vandra sedan våren 2016. I de yngre tonåren gav scoutlivet mig smak för att vara ute i naturen. Hajkerna var höjdpunkten och då blev det bl.a. vandring både i fjällnaturen i Jämtland-Härjedalen och i skogarna i Värmland. I vuxen ålder har jag vandrat på olika ställen både i Sverige och i Europa. Alperna har en särskild plats i mitt hjärta! Vandring är ett underbart sätt att koppla av och ladda batterierna. Dessutom njuter jag extra mycket av en god måltid efter en dag i naturen.

Bilden är från studieresan till Tyskland hösten 2017. Förutom Tyskland har jag arbetat med att ta fram vandringspaket i Spanien, Österrike och Frankrike. Att hitta nya vandringar och sedan få presentera dem för våra kunder är verkligen en rolig del av vårt arbete!

Jag ser fram emot att få hjälpa dig med din vandringsresa!

Lotta Silfverstolpe


Besöksadress
Vandra of Sweden AB
Stora Strandvägen 2 C, 1 tr
312 72 Skummeslövsstrand

Postadress
Box 5177
312 05 Skottorp

Bankgiro 5750-7071

Hitta hit