Kontakt & Bokning

Kontakt

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du har frågor om våra paket eller om du vill göra en bokning.
Telefon: 0430 – 620 21, vardagar 08.30-17.00

Mail: vandra@vandra.se

Kontaktformulär: Klicka här


Vandra Magasin 2018

Under hösten har vi arbetat med att ta fram nya vandringspaket längs såväl gamla som nya leder. Vi har dessutom utökat vårt utbud med två nya länder, Tyskland och Slovenien. I Magasin 2018 kan du läsa om alla våra nyheter.

Funderar ni på att vandra tillsammans hela familjen? Då kan ni läsa om Familjen Mullaart Eds vandring i Skottland och få en inblick i hur de hade det.  De nämner bl.a. att det är viktigt att alla är rätt klädda. Vad som är rätt kläder för vandringstur är en smaksak, men om du vill ha tips på vad som kan vara bra att tänka på hittar du det i artikeln om kläder.

Du kan läsa 2018 års upplaga här “läs magasinet online” eller ladda hem magasinet som Pdf.

Vill du att vi skickar ett exemplar av Vandra Magasin 2018? Lämna ditt namn och adress nedan.


Bokning

Via bokningssystem
Detta alternativ passar bra för dig som redan har koll på anslutningsresor och vill starta en bokningsprocess direkt. I varje vandringsprogram finns en “Boka”-knapp som tar dig direkt till vårt bokningssystem. När formuläret är ifyllt och du klickat på ”Bekräfta bokning” får du ett bokningsnummer och vi startar arbetet med att boka in dig.

Via E-post
Detta alternativ passar bra om du har funderingar kring startdatum, anslutningsresor eller annat som har med din bokning att göra. Du kan nå oss via e-post vandra@vandra.se eller via vårt kontaktformulär, vårt mål är alltid att svara dig inom 24 timmar på vardagarna. Har du inte fått svar inom tiden kan ditt e-brev kommit på villovägar, ring gärna och påpeka.

Via telefon
Ytterligare ett bra alternativ om du har några funderingar. Många frågetecken rätas ut snabbare om via telefon. Du kan ringa oss vardagar mellan 08.3o och 17.00 på 0430 – 620 21.


Bokningsprocess

Flexibla datum
Du väljer något av våra vandringsarrangemang och ett av de möjliga startdatumen. Du bestämmer om du vill ha några extra nätter innan eller efter vandringen. Har du redan koll på anslutningsresor är det bara att starta bokningsprocessen. Du bör dock inte boka några flyg förrän vandringspaketet är bokat och bekräftat.

Programförslag
Har du funderingar över hur du tar dig till startplatsen och åter från slutmålet kontaktar du oss så undersöker vi möjligheterna att ta dig till och från vandringen. När vi har undersökt aktuella datum och alternativ skickar vi ett programförslag som du studerar och om allt känns bra startar vi bokningsprocessen.

Notera att du förbinder dig vid våra resevillkor genom att starta bokningsprocessen och vi kan inte garantera dina reservationer förrän alla rum är bokade och bekräftade.

Komplett resplan och bekräftelse
När vandringsarrangemanget är bokat och klart skickar vi en bekräftelse till dig. Det är nu dags att boka flygbiljetter, och du väljer själv om du vill att vi gör det(ett arvode tillkommer) eller om du gör det själv. Oavsett om du bokar anslutningsresorna på egen hand eller om vi gör det får du ett komplett program med information om flygresorna och vidare transporter till och från vandringen.

Betalningar
Anmälningsavgiften och eventuell flygbiljett och avbeställningsförsäkring betalas normalt 10 dagar efter bekräftad bokning och slutlikviden 45 dagar innan avresa. Du kan välja mellan att betala via Bankgiro (5750-7071) eller Betal-/kreditkort (Visa och Mastercard).

Färdhandlingar
När betalningstransaktionerna är avklarade postar vi färdhandlingarna, cirka 30 – 20 dagar innan avresa. Vi postar uppdaterat program, avreseinformation, ledbeskrivning med karta samt eventuella kvitton från flygbokning eller annan transportbokning.

Jourservice
Under din vandring har du alltid möjlighet att komma i kontakt med oss och vår lokala jourservice ifall något skulle trassla till sig.