Grupper

Kontakta oss för en gruppbokning

Alla gruppbokningar sker på förfrågan. Vi tar alltid fram en offert med pris och boenden som passar din grupps behov. Har du några frågor eller vill diskutera vilken vandring som passar för just din grupp är du varmt välkommen att kontakta oss via mail eller telefon.

Vandra tillsammans

Är du och din förening, församling, arbetsplats eller kompisgäng sugna på att göra en vandring tillsammans?

Vandring frigör tankarna

Många vittnar om att vandring frigör tankarna. Tankar som du vill diskutera och dela med andra.

Vandring skapar sammanhållning

Att dela strapatser och ansträngningar brukar svetsa samman gruppen och stärka gemenskapen. En vandring innehåller ofta många roliga situationer och skratt. Och erfarenheter som ni bär med er och delar. En gruppvandring är därför perfekt för till exempel en ledningsgrupp, styrelse, samtalsgrupp, klubbens ledare eller ett kompisgäng som vill umgås och dela upplevelser.

Fler än 10 personer

Inom resebranschen räknar man det som en grupp när minst 10 personer reser tillsammans. Ju större gruppen är desto viktigare är det att ni är ute i god tid för att kunna hitta bra flyg- eller tågbiljetter och naturligtvis också boende. Många boenden längs vandringsleder är relativt små. Av denna anledning passar det inte att boka in grupper längs alla leder, särskilt inte om gruppen är större. I många fall går det dock att lösa genom att dela upp gruppen på olika boenden. Detta förutsätter så klart att det är en lösning som du som kund accepterar. Det är svårt att generellt ange vilka vandringar som passar för olika grupper. Hör därför gärna av dig till oss så kan vi resonera oss fram till vad som passar just dig och din grupp.

Färre än 10 personer

Naturligtvis kan din grupp bestå av färre än 10 personer. Vi hjälper gärna till även med mindre sällskap. Då kan du i stort sett välja fritt bland våra vandringspaket i samtliga länder.

Offert

Kontakta oss för tips och idéer! Vi kommer gemensamt fram till ett lämpligt upplägg. När program och bokningar är klara skickar vi en offert.

Administration

När offerten är accepterad väljer du hur det ska administreras. Du kan välja mellan att själv samla in anmälningar och avgifter eller så tar vi hand om administrationen. Sköter vi administrationen finns även möjligheten att få tillgång till en bokningslänk där gruppdeltagarna själva bokar en plats.

Utse en gruppledare

Vår erfarenhet säger att det är viktigt att gruppen alltid utser en (eventuellt två) gruppledare. Gruppledaren representerar gruppen i kontakten med oss på Vandra. Gruppledaren tar ansvar för kommunikationen, svarar på frågor, sammanställer önskemål och ser till att alla vet vad som gäller.

Färdhandlingar

Vi postar färdhandlingar och den information som behövs för att du och gruppen ska kunna genomföra vandringsresan. Dessa postas ut antingen individuellt eller som ett gemensamt utskick.

Vandringsresan

När det är dags för avresa reser ni och vandrar tillsammans på egen hand enligt vårt koncept.