Klimatkompensation

Klimatkompensera din flygresor

Som vi alla vet har utsläppen från flygen en stor negativ påverkan på vårt klimat. Av denna anledning erbjuder vi dig nu en möjlighet att klimatkompensera för dina flygresor till och från vandringen. Kostnaden beräknas med hjälp av Zeromission (www.zeromission.se). Du får ett intyg på att klimatkompensationen är gjord tillsammans med dina färdhandlingar.

Bokar du din vandringsresa direkt via vår hemsida väljer du ”Klimatkompensation, eget bokat flyg” som du hittar under ”Övriga tillägg”. Vi uppdaterar kostnaden när flyget är bokat och vi har erhållit information om resväg.

Vill du ta tåget till vandringen?

Ett mycket mer miljövänligt sätt att resa till och från vandringen är att välja tåget. De flesta av våra vandringsdestinationer går lätt att nå med tåg, även om det tar längre tid än att resa med flyg. Att åka tåg är ett behagligt och vilsamt sätt att resa där du dessutom ser omgivningen. Transporten till och från vandringen blir en del av hela upplevelsen. Vill du veta mer om att resa med tåg eller boka tågbiljetter rekommenderar vi att du kontaktar Tågcharter by Railtrotters via Tågcharter.se  så kan de hjälpa dig vidare.