Klimatkompensation

Klimatkompensera din flygresor

Som vi alla vet har utsläppen från flygen en stor negativ påverkan på vårt klimat. Av denna anledning erbjuder vi dig nu en möjlighet att klimatkompensera för dina flygresor till och från vandringen. Detta kan du göra oavsett om du väljer att boka din flygresa själv eller om du väljer att köpa dina flygbiljetter via oss. I de fall du köper flygbiljetter av oss står vi för 20% av kostnaden för att klimatkompensera dina flygresor. Kostnaden beräknas med hjälp av Zeromission (www.zeromission.se). Du får ett intyg på att klimatkompensationen är gjord tillsammans med dina färdhandlingar.

Bokar du din vandringsresa direkt via vår hemsida väljer du till antingen ”Klimatkompensation, flygresa köpt via Vandra” eller ”Klimatkompensation, eget bokat flyg” som du hittar under ”Övriga tillägg”. Vi uppdaterar kostnaden när flyget är bokat och vi har erhållit information om resväg.

Anslutningsresa med flyg

Vi hjälper dig gärna att boka dina flygbiljetter. En administrativ avgift tillkommer då vi bokar flygbiljetter jämfört med om du själv bokar dem.

Vill du ta tåget till vandringen?

Ett mycket mer miljövänligt sätt att resa till och från vandringen är att välja tåget. De flesta av våra vandringsdestinationer går lätt att nå med tåg, även om det tar längre tid än att resa med flyg. Att åka tåg är ett behagligt och vilsamt sätt att resa där du dessutom ser omgivningen. Transporten till och från vandringen blir en del av hela upplevelsen. Vill du veta mer om att resa med tåg eller boka tågbiljetter rekommenderar vi att du kontaktar Sydresor Resebyrå (www.sydresor.se) eller Tågbokningen (tågbokningen.se) så kan de hjälpa dig vidare.