El Hierro

Har du vandrat leden?

Då vore vi ytterst tacksamma om du ville dela med dig av dina erfarenheter. Skicka dina synpunkter till info@vandra.se så lägger vi dem här.

Tack!

El Hierro, 28 jan - 4 feb 2020

Avreseinformation och ledbeskrivningar var mycket bra & heltäckande info. Det enda som kan förbättras är att ledbeskrivningarna kan uppdateras i förhållande till&med utnyttjande av existerande leder. Ibland fanns dessa välmärkta i naturen men inget/lite stod i beskrivningen om detta. Och en vandring var fel angiven sträcka (El Pinar-Restinga, Ralf ska ha meddelat er, hör av er annars. Obs! felangiven både i ert material och i Ralfs.)

Vandringsresan var mycket välplanerad & varierad. Bra beskrivning av svårighetsgrad&utmaningar. Vi upplever att vi fick valuta för pengarna och är mycket nöjda, rekommenderar både El Hierro som vandringsmål och Vandra som arrangör! Ralf på El Hierro är en pärla. Bra boende. Logistiken fungerade perfekt. Bra frukostar. Middagarna från helt Ok till delikata.

Eva Weibull

Hej Eva!
Tack för att du säger ifrån om de felaktigheter du har hittat. Vår samarbetspartner Ralf och vi själva har nu uppdaterat ledbeskrivningen så att det ska stämma.
/Lotta, Vandra