Sverige

Vandringsresor Sverige

Att vandra i Sverige är underbart, det finns så många möjligheter. Knallgula rapsfält, krispigt gröna bokskogar, mjuk väldoftande mossa, kala fjäll och en lång och omväxlande kustremsa är bara en bråkdel av vad Sverige har att erbjuda. Du kan vandra på åsar, i skogar, längs havet, i städer och på fjället. Sverige är fantastiskt och vi är duktiga på att ta hand om vår natur. Här är naturen ren och vattnet klart.

Varje årstid har sin tjusning och vårt avlånga land kan erbjuda vandring i stort sett hela året. Med fördel kan man vandra tidigt på våren och sena hösten i södra Sverige. Färger och dofter är som mest påtagliga då och stillheten en lisa för själen. Att vandra på vintern längs frostiga stränder och dimhöljda backar kan vara en magisk upplevelse. På kvällen kan du njuta av att ta ett dopp på byns spa, äta en god middag och läsa en god bok framför brasan på något anrikt hotell. Nog finns det få sätt som är bättre än frisk luft i vacker omgivning när det gäller att ladda batterierna, och kanske gäller det särskilt under de mörkare årstiderna. Vi erbjuder vandringar framför allt i Södra Sverige men även längs höga kusten.

Nedan hittar du mer information om våra vandringspaket i Sverige. Klicka dig vidare för att se vilka olika paket vi erbjuder på respektive led.

Sverige    
Höga Kusten 2 paket 4-5 nätter
Kullaleden 1 paket 5 nätter
Kust till kustleden 3 paket 3-5 nätter
Sörmlandsleden & Stockholm 2 paket 4-7 nätter
Österlenleden 6 paket 3-7 nätter
Höstvandring med guldkant 1 paket 3 nätter