Sagt om Vandra | Pembrokeshire Coast Path

Har du vandrat leden? Då vore vi ytterst tacksamma om du ville dela med dig av dina erfarenheter.

Skicka dina synpunkter till vandra@vandra.se eller lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan.

Tack!


Jag är mycket nöjd med min vandring!

En fantastisk vandring i underbar natur, helt perfekt! Även vädret! Allt fungerade perfekt, kombinerat med stor charm och vänlighet.

Jag letar redan efter nästa års vandring!

Ingegerd Foss

Bästa av Pembrokeshire Coast Path, 7 nätter, Dale – St David´s, 8-15 maj 2017

 

Hej Ingegerd!

Vad glada vi blir att höra detta. Och att vädrets visade sig från sin bästa sida. Välkommen tillbaka nästa år!

//Lotta


 

Det finns 2 kommentarer. Lägg till din kommentar

  1. 21 mars 2015 | Marie Pettersson skriver: Svara
    Sommaren 2014 var första gången jag besökte Wales, men absolut inte den sista! Det är ett vackert land med gästvänligt folk som det är väldigt lätt att bli glad i. Jag och pappa gick 'best of Pembrokeshire' med Vandra och vi är väldigt nöjda. Egentligen ett genialt konsept. Du får allt tillrättalagt samtidigt som det fullt och helt är din egen resa. Vandringen gör du med lätt dagssäck och bestämmer själv när du vill starta, ha raster, vad du vill se utmed vägen, fart etc., medan andra fraktar resten av bagagen och har ordnat boende. Med andra ord få bekymringar, och du kan njuta vandringen till fullo. Vi har varit väldigt nöjda med Vandra. Bra planläggning och information, allt fungerade under resan, bra boende och vi har fått bra service och gott bemötande när vi varit i kontakt med Vandra. Två tips från oss: Tycker du om sjömat och är i Dale bör du ta turen innom Griffith Inn och äta en av deras fiskrätter. De samarbetar med en fiskare som kommer in med färsk fisk varje dag och de lagar till otroligt goda rätter! Andra tipset är kikare. Vår blev liggande kvar hemma på köksbordet, och där gjorde den ingen nytta. Som tur var fanns det så man kunde hyra på Skomer island.
  2. 31 augusti 2016 | Lena Björkemar skriver: Svara
    Vandrade Pembrokeshire Coast Path i augusti 2016 och är också jättenöjd, trots att det en dag blåste hela 50 s/m. Men så här efteråt blir det också ett fint minne, fick ju på så sätt uppleva olika väderförhållanden som format naturen. Ett par dagar gick det till och med att bada i några av alla de fantastiska sandvikar som finns längs leden. Och överallt trevligt och positivt bemötande. Det som överraskade mest var nog den goda pubmaten och att varje frukost på B&B höll så hög kvalité. Hela arrangemanget med bokningar , transporter och information fungerade hur bra som helst.

Skriv gärna en kommentar