Sagt om Vandra | Höga Kusten

Har du vandrat leden? Då vore vi ytterst tacksamma om du ville dela med dig av dina erfarenheter.

Skicka dina synpunkter till vandra@vandra.se eller lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan.

Tack!


Vi har haft en toppen vandring på Högakustenleden,alla dagsetapper,boenden och transporter har fungerat perfekt.Speciellt tack till Monica o Bengt-Åke på Lövviks B&B och det unga paret på Skuleskogens Pensionat för deras engagemang och den fantastiskt goda maten.
Det här var min nionde vandring runt om i Europa med Vandra hoppas kunna fortsätta många år till eftersom ni alltid gör ett mycket bra jobb. Tack!

Stockholm 8 Juni 2017
Annette Körössy


Utmärkta etapper, trevliga övernattningar med god mat, bra kringservice. Extra eloge till entusiasterna Monika & Bengt-Åke på Lövvik B&B! Så trevliga och tjänstvilliga!

Birgitta Kjellander, Högakusten, 5 nätter, Hornöberget – Ullånger och Ulvön, 24-29 juli 2016

 


Jag har haft en mycket bra vandringsresa längs Höga kusten. Jag har tidigare rest med Vandra och jag upplevde kontakten med Vandra som mycket bra. Alla faciliteter var mycket bra förutom Mannaminne som var jämförelsevis sämre. Lövvik och Skuleskogen var fantastiska.

Christina Hammar de Matta, Höga Kustenleden och Skuleskogen, 5 nätter, Hornöberget – Ullånger och Skuleskogen, 2-8 jun 2016

Det finns 1 kommentarer. Lägg till din kommentar

  1. 8 juni 2017 | Annette Körössy skriver: Svara
    Vi har haft en toppen vandring på Högakustenleden,alla dagsetapper,boenden och transporter har fungerat perfekt.Speciellt tack till Monica o Bengt-Åke på Lövviks B&B och det unga paret på Skuleskogens Pensionat för deras engagemang och den fantastiskt goda maten. Det här var min nionde vandring runt om i Europa med Vandra hoppas kunna fortsätta många år till eftersom ni alltid gör ett mycke bra jobb Tack Stockholm 8 Juni 2017 Annette Körössy

Skriv gärna en kommentar