Om Vandra

Fakta Vandra

Vandra är en resebyrå och arrangör som startades i januari 2003 och ombildades till aktiebolag år 2010. Syftet med Vandra är att underlätta för dig som vill vandra på egen hand.

Vandra på egen hand

Du väljer program och startdatum. Vi bokar dig enligt dina önskemål och förser dig med all information du behöver för att på egen hand kunna genomföra vandringen. Du vandrar på egen hand i din takt med lätt packning och vi transporterar ditt bagage mellan övernattningarna. Är det något som trasslar har du alltid möjlighet att kontakta vår jourservice.

Ekoturismföreningen

Vi på Vandra är övertygade om att ekoturism kan minska miljöbelastningen inom världens tredje största näringsgren, resebranschen. Vi stödjer därför Ekoturismföreningen genom att vara stödmedlem.

Läs mer »

Prisgaranti

Det pris du får vid bokning av resa är det som gäller, vi tar inte ut några tillägg från det att du fått vår bekräftelse, som till exempel för valutaförändringar.

Resegaranti

Vandra har ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet.

This site is protected by Trustwave's Trusted Commerce program

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.


Stefan KrantzJag som har startat Vandra är Stefan Krantz och jag har 30 års erfarenhet inom rese- och turistbranschen. Mitt stora fritidsintresse för fjällnatur och vandring, samt min yrkeskunskap är det som gjort att jag valt att fokusera på vandringsresor.

Min förhoppning är att kunna inspirera och hjälpa dig med din nästa vandringsresa.

Välkomna till Vandra!

Stefan Krantz


Jag heter Emelie Årcén arbetar sedan hösten 2013 för Vandra. Jag har min bakgrund i rese- och turistbranschen och har erfarenhet från bland annat produktion av resor och försäljning av buss-, tåg- och flygresor.

Jag ser fram emot att hjälpa dig med din vandringsresa och unika resplan.

Emelie Årcén


Jag heter Anna Kvick och arbetar sedan maj 2015 för Vandra. Jag har studerat på Akademi Båstads turismprogram och har under min tid på Vandra hunnit göra flera vandringar både i Sverige och på Irland.

Anna Kvick


 Jag heter Lotta Silfverstolpe arbetar sedan våren 2016 för Vandra. Mitt naturintresse väcktes av ungdomsåren i scouterna där jag fick prova på friluftslivet. Sedan dess har det blivit många vandringar, både i Sverige och utomlands.

Jag arbetar på kontoret och hjälper dig med din vandringsresa och din unika resplan.

Lotta Silfverstolpe


Besöksadress
Vandra of Sweden AB
Stora Strandvägen 2 C, 1 tr
312 72 Skummeslövsstrand

Postadress
Box 5177
312 05 Skottorp

Plusgiro 111 28 52-7
Bankgiro 
5750-7071

Hitta hit