Kontakt & Bokning

Kontakt

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du har frågor om våra paket eller om du vill göra en bokning.
Telefon: 0430 – 620 21, vardagar 08.30-17.00

Mail: vandra@vandra.se

Kontaktformulär: Klicka här


Vandra Magasin 2017

I året upplaga har beskrivningarna av vårt utbud fått mera plats och blivit tydligare. Planerar du att köpa ryggsäck kan du läsa och få tips inför köpet. Eller du kanske är intresserad av att veta mera om hur vi arbetar med utveckling av nya vandringspaket, då kan du läsa om Lottas arbete med nya vandringspaket i Frankrike.

Du kan läsa 2017 års upplaga här ”läs magasinet online” eller ladda hem magasinet som Pdf.

Vill du att vi skickar ett exemplar av Vandra Magasin 2017? Lämna ditt namn och adress nedan.


Bokning

Via bokningssystem
Detta alternativ passar bra för dig som redan har koll på anslutningsresor och vill starta en bokningsprocess direkt. I varje vandringsprogram finns en ”Boka”-knapp som tar dig direkt till vårt bokningssystem. När formuläret är ifyllt och du klickat på ”Bekräfta bokning” får du ett bokningsnummer och vi startar arbetet med att boka in dig.

Via E-post
Detta alternativ passar bra om du har funderingar kring startdatum, anslutningsresor eller annat som har med din bokning att göra. Du kan nå oss via e-post vandra@vandra.se eller via vårt kontaktformulär, vårt mål är alltid att svara dig inom 24 timmar på vardagarna. Har du inte fått svar inom tiden kan ditt e-brev kommit på villovägar, ring gärna och påpeka.

Via telefon
Ytterligare ett bra alternativ om du har några funderingar. Många frågetecken rätas ut snabbare om via telefon. Du kan ringa oss vardagar mellan 08.3o och 17.00 på 0430 – 620 21.


Bokningsprocess

Flexibla datum
Du väljer något av våra vandringsarrangemang och ett startdatum som passar dig. Du bestämmer om du vill ha några extra nätter innan eller efter vandringen. Har du redan koll på anslutningsresor är det bara att starta bokningsprocessen. Du bör dock inte boka några flyg förrän vandringspaketet är bokat och bekräftat.

Programförslag
Har du funderingar över hur du tar dig till startplatsen och åter från slutmålet kontaktar du oss så undersöker vi bästa möjligheterna att ta dig till och från vandringen. När vi har undersökt aktuella datum och alternativ skickar vi ett programförslag som du studerar och om allt känns bra startar vi bokningsprocessen.

Notera att du förbinder dig vid våra resevillkor genom att starta bokningsprocessen och vi kan inte garantera dina reservationer förrän alla rum är bokade och bekräftade.

Komplett resplan och bekräftelse
När vandringsarrangemanget är bokat och klart skickar vi en bekräftelse till dig. Det är nu dags att boka flygbiljetter, och du väljer själv om du vill att vi gör det eller om du gör det själv. Oavsett om du bokar anslutningsresorna på egen hand eller om vi gör det får du ett komplett program med information om flygresorna och vidare transporter till och från vandringen. Vi skickar program, bekräftelse, inbetalningskort och annan information till din postadress.

Betalningar
Anmälningsavgiften och eventuell flygbiljett och avbeställningsförsäkring betalas normalt 10 dagar efter bekräftad bokning och slutlikviden 45 dagar innan avresa. Du kan välja mellan att betala via Plusgiro (111 28 52-7), Bankgiro (5750-7071) eller Betal-/kreditkort (Visa och Mastercard).

Färdhandlingar
När betalningstransaktionerna är avklarade postar vi färdhandlingarna, cirka 30 – 20 dagar innan avresa. Vi postar uppdaterat program, avreseinformation, ledbeskrivning med karta och aktuella dokument för betalning samt eventuella kvitton från flygbokning eller annan transportbokning.

Jourservice
Under din vandring har du alltid möjlighet att komma i kontakt med oss och vår lokala jourservice ifall något skulle trassla till sig.