Irland

Vandringsresor Irland

Irland – ”den gröna ön” – gör verkligen själ för smeknamnet. Irland svämmar över av smaragdgröna kullar som ackompanjeras av en dramatisk kustlinje och det blåa havet. Här och var ståtar gamla ruiner som gjorda för att utforskas. Den trevliga lokalbefolkningen får dig att känna dig hemma var du än kommer. Klimatet är milt och vädret kan ändras fort. Under samma eftermiddag kan du uppleva flera olika årstider, vilket är typiskt för öar. Men det omväxlande vädret gör bara naturupplevelsen ännu häftigare.

Vi har valt ut  tre leder på Irland där vi har olika program. Den grönaste och äldsta leden, Wicklow Way, går genom ett grevskap söder om Dublin med smeknamnet ”Irlands trädgård”. På den sydvästra sidan av ön finns halvön Dingle med sin dramatiska kustlinje mot Atlanten. Golfströmmen gör klimatet behagligt. Längs Dingle Way finns det gott om fornminnen, vild natur och vidsträckta betesmarker. Western Way slingrar sig fram genom området Connemara som sägs vara ett av de vackraste landskap Irland har att erbjuda. Oavsett vilken led du väljer kommer du alltid känna dig varmt välkommen till Irland.

Nedan hittar du mer information om våra vandringspaket på Irland. Klicka dig vidare för att se vilka olika paket vi erbjuder på respektive led.

Irland    
Connemara &
Western Way
2 paket 4-6 nätter
Dingle Way 4 paket 6-9 nätter
Wicklow Way 3 paket 4-8 nätter